Project Harderwijkerstraat

Plaats: Harderwijkerstraat, Putten Werkzaamheden: Erker aanbouw, achter uitbouw en dakkapel plaatsen Bijzonderheden: Aan de Harderwijkerstraat in Putten zijn we gestart met een nieuw project. Er wordt een erker aangebouwd, een achter uitbouw gerealiseerd en we gaan een dakkapel plaatsen. Leuk dat we u via dit portfolio op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen van dit project!…

Project Putten

Plaats: Putten Werkzaamheden: Project Putten Bijzonderheden: Hier is een compleet beeld van de ontwikkelingen van dit grote project in Putten. We hebben een kelder gemaakt, daarop volgde een dakrenovatie en een uitbouw. Met de unieke veranda met open haard zijn de bewoners helemaal klaar voor het mooie weer!  

Badkamer Zeewolde

Plaats: Zeewolde Opdrachtgever: familie van Essen Werkzaamheden: Verbouwing badkamer Bijzonderheden: Zoals u in dit portfolio kunt zien houden wij ons ook bezig met badkamer verbouwing. Hierbij ziet u een recentelijke badkamer verbouwing. Vanaf de oude situatie gaan we over in de verbouwing met uiteindelijk foto’s van het eindresultaat.