Verbouwing woonboerderij

Plaats:Ermelo Werkzaamheden: Grote verbouwing van deze oude woonboerderij. Wat een metamorfose!!! Alles is totaal veranderd en toch veel van de oude stijl terug te zien. Bijzonderheden: Er is ook een aanbouw gemaakt om een grote woonkeuken te creeêren.

Lees verder!

Dakopbouw Almere

Plaats: Almere Werkzaamheden: Van dakterras naar dakopbouw. Bijzonderheden: In Almere hebben wij een dakterras omgebouwd naar een dakopbouw zodat deze mensen een extra woonetage erbij hebben gekregen.  

Lees verder!

Project Harderwijkerstraat in Putten.

Plaats: Harderwijkerstraat, Putten. Werkzaamheden: Erker aanbouw, achter uitbouw en dakkapel plaatsen. Bijzonderheden: Aan de Harderwijkerstraat in Putten zijn we gestart met een nieuw project. Er wordt een erker aangebouwd, een achter uitbouw gerealiseerd en we gaan een dakkapel plaatsen. Leuk dat we u via dit portfolio op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen van dit project!…

Lees verder!

Project Putten

Plaats: Putten. Werkzaamheden: Project Putten. Bijzonderheden: Hier is een compleet beeld van de ontwikkelingen van dit grote project in Putten. We hebben een kelder gemaakt, daarop volgde een dakrenovatie en een uitbouw. Met de unieke veranda met open haard zijn de bewoners helemaal klaar voor het mooie weer!  

Lees verder!