Grote Verbouwing Ermelo.

Grote Verbouwing Ermelo.   Alles naar de oude stijl . Houten luiken binnen. Verwarmingsombouw. Nieuwe trapspijlen/Leuning. Nieuwe deuren . Bijkeukenkasten voor wasmachine, wasmanden ,schoenen ed. vensterbanken van wagondelen op maat gemaakt. en Steigerhouten Vensterbanken.  

Lees verder!

Verbouwing woonboerderij

Plaats:Ermelo Werkzaamheden: Grote verbouwing van deze oude woonboerderij. Wat een metamorfose!!! Alles is totaal veranderd en toch veel van de oude stijl terug te zien. Bijzonderheden: Er is ook een aanbouw gemaakt om een grote woonkeuken te creeêren.

Lees verder!

Dakopbouw Almere

Plaats: Almere Werkzaamheden: Van dakterras naar dakopbouw. Bijzonderheden: In Almere hebben wij een dakterras omgebouwd naar een dakopbouw zodat deze mensen een extra woonetage erbij hebben gekregen.  

Lees verder!

Project Harderwijkerstraat in Putten.

Plaats: Harderwijkerstraat, Putten. Werkzaamheden: Erker aanbouw, achter uitbouw en dakkapel plaatsen. Bijzonderheden: Aan de Harderwijkerstraat in Putten zijn we gestart met een nieuw project. Er wordt een erker aangebouwd, een achter uitbouw gerealiseerd en we gaan een dakkapel plaatsen. Leuk dat we u via dit portfolio op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen van dit project!…

Lees verder!