Houtbewerking

1-7
Rijn-Putten
Houtbewerking 10
Aannemersbedrijf Putten

Kozijnen
Voor het leveren en vervangen van kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen kozijnen maken in elke gewenste maat en uitvoering. De kozijnen worden uitgevoerd in meranti hardhout of indien gewenst in een andere houtsoort.

Deuren
Voor het leveren en afhangen van deuren, of dit nu een voor-, achter-, binnen- of poortdeur is, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen deuren maken in elke gewenste maat, uitvoering en houtsoort. Voor verdere informatie kunt u bij ons een deurenboek verkrijgen waar tientallen deuren in staan van klassiek tot modern.

Trappen
Ook kunnen wij voor u trappen in elke gewenste maat en uitvoering maken. U hebt keuze uit een hardhouten (Meranti), een vurenhouten of een andere houtsoort trap. Of het gaat om een open of dichte uitvoering en of deze met of zonder kwarten moet zijn. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Moderne machines en ervaren personeel zorgen ervoor dat er een product wordt afgeleverd waar u trots op kunt zijn. Vanzelfsprekend nemen wij ook het plaatsen van de trap voor onze rekening, eventueel met traphekken en/ of balustrades.

Glas
Het leveren en het vervangen van het oude glas voor nieuw glas behoort ook tot ons assortiment, dit kan zijn: enkelglas, isolatieglas, glas in lood, gelaagd glas, gefigureerd glas en nog vele mogelijkheden meer in allerlei kleuren. Indien u meer informatie wilt over welke mogelijkheden er allemaal zijn, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

  • Wij komen bij u langs voor opname van de werkzaamheden.
  • We zullen u onafhankelijk advies geven bij het aankopen van uw woning.
  • wij kunnen u van dienst zijn voor het maken van een plan in goed overleg.
  • U ontvangt van ons een passende offerte.
BelOns

Van Rijn bv VAKKUNDIG voor uw verbouwing of onderhoud

Uw werkzaamheden worden professioneel en vakkundig uitgevoerd.