Nieuwbouw

Nieuwbouw 1

Nieuwbouwproject
Vanaf het moment dat u een idee heeft voor het realiseren van een nieuwbouwproject kunnen wij u van dienst zijn voor het maken van een plan in goed overleg met u als opdrachtgever om het project gerealiseerd te krijgen.Een bouwkundige tekenaar kan uw wens vertalen in een ontwerp naar uw tevredenheid. Hierbij worden de regels van het Bouwbesluit en de gemeente vanzelfsprekend in acht genomen zodat een bouwvergunning geen probleem hoeft op te leveren en u zo een hoop tijd en kosten bespaard blijft.

Bedrijfspand
Vanaf het moment dat u een idee heeft voor het realiseren van een nieuwbouwproject kunnen wij u van dienst zijn voor het maken van een plan in goed overleg met u als opdrachtgever om het project gerealiseerd te krijgen.Een bouwkundige tekenaar kan uw wens vertalen in een ontwerp naar uw tevredenheid.Hierbij worden de regels van het Bouwbesluit en de gemeente vanzelfsprekend in acht genomen zodat een bouwvergunning geen probleem hoeft op te leveren en u zo een hoop tijd en kosten bespaard blijft.

  • Wij komen bij u langs voor opname van de werkzaamheden.
  • We zullen u onafhankelijk advies geven bij het aankopen van uw woning.
  • wij kunnen u van dienst zijn voor het maken van een plan in goed overleg.
  • U ontvangt van ons een passende offerte.
facebook-van rijn
BelOns

Van Rijn bv VAKKUNDIG voor uw verbouwing of onderhoud

Uw werkzaamheden worden professioneel en vakkundig uitgevoerd.

Aannemersbedrijf Van Rijn BV

Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en doen een goede aanbieding.

Adres:

Zuiderveldweg 12B, Putten

Telefoonnummer:

T 0341 – 35 10 30

E-mail:

info@aannemersbedrijfvanrijn.nl

Bereikbaar:

Ma. t/m Vr.: 07:30 tot 21:00 uur