Verbouw

Verbouw 19
1-1
Trappenkast

Verbouwen
Ook voor het verbouwen van uw bedrijfspand of woning door middel van een uitbouw, aanbouw, opbouw, interne verbouw, medische aanpassing of dergelijke verbouwingen kunt u bij ons terecht. Na een bezichtiging of dit bouwkundig verantwoord is kunt u aan ons uw wensen kenbaar maken hoe u het één en ander uitgevoerd wilt hebben. Aan de hand van de verkregen wensen maken wij een gespecificeerde begroting met daarbij een geheel vrijblijvende offerte. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn met zowel het tekenwerk als de communicatie met de betreffende gemeente voor het aanvragen van de nodige vergunningen en dergelijke.

Badkamers
Het realiseren van badkamers behoort ook tot ons assortiment van werkzaamheden, of het nu gaat om een eenvoudige of zeer uitgebreide badkamer. Ook het leveren van de tegels en het sanitair kan door ons verzorgt worden, ditzelfde geldt ook voor het installatiewerk zodat u alles onder één organisatie heeft waardoor de communicatie vele maler korter is.

Dakkapellen
Zit u te springen om extra ruimte op de bovenverdieping van uw woning? Misschien biedt een dakkapel dan uitkomst. Uiteraard kunnen we u ook hierin terzijde staan door het leveren en aanbrengen van een dakkapel die aan uw wensen voldoet. Voor verdere informatie betreft uitvoering, materialen e.d. kunt u ons gerust bellen zodat wij u verder te woord kunnen staan.

  • Wij komen bij u langs voor opname van de werkzaamheden.
  • We zullen u onafhankelijk advies geven bij het aankopen van uw woning.
  • wij kunnen u van dienst zijn voor het maken van een plan in goed overleg.
  • U ontvangt van ons een passende offerte.
BelOns

Van Rijn bv VAKKUNDIG voor uw verbouwing of onderhoud

Uw werkzaamheden worden professioneel en vakkundig uitgevoerd.